zilver

Ga naar www.adobe.nl en download daar de Flash Player om deze website goed te kunnen zien.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Zilveren sieraden van armbanden tot fotolijsten tot pillendoosjes

Zilver

Voor zilver geldt eigelijk hetzelfde als voor de gouden sieraden. Het complete assortiment wat u bij een juwelier mag verwachten. Van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid. Gewoon te veel om op te noemen. Diverse kinderartikelen, ringen, armbanden, colliers (alles zowel dames als heren) maar ook cadeau artikelen als zilveren fotolijsten, pillendoosjes, glazen met zilverenvoet enz, enz. Natuurlijk zeer actueel de diverse kleuren combinaties in oorknop, ring en hanger. Ook in onze collectie de bekende schakelarmbanden met losse schakels naar eigen keus door u samen te stellen in oneindig veel variaties.
www.zinzi.nl

  Zilver van Zinzi
     

Tedora

Tedora beads zijn ontworpen en handgemaakt in ItaliŽ. U stelt uw eigen armband samen zoals u zelf wilt en wisselt de kleuren zodat ze bij uw kleding passen. Armbanden in 3 uitvoeringen en in vele lengtes net als de bijpassende colliers. Een trend voor deze winter zijn de beads met parel-look, verkrijgbaar in 8 kleuren. Deze mooie glanzende beads zorgen voor een feestelijke stemming. Verder voor het komende seizoen zijn er vele kleuren die het modebeeld bepalen. Op de catwalks zie je veel rood (!), maar ook mooie paars/lila tinten, zwart/grijs en witte tinten, violet en kobalt blauw. Tedora heeft nu ook beads in parel-look met zilver draadmotief.
www.tedora.nl

   
     

Zinzi

Zinzi, het fashion merk bij uitstek!
Zoveel te zien zoveel te vertellen, vooral combineren is de kracht van dit frisse merk! Kom een kijken naar onze uitgebreide collectie.
Zie ook www.zinzi.nl

   
 
     
  © 2005 Juwelier Pijpers Nijkerk | Lees onze copyright & disclaimer. | Digiplek webdesign Nijkerk | Sitemap  
       
   

     Juwelier Pijpers
     Vetkamp 10
     3861 JP Nijkerk
     T. (033) 2451462
     F. (033) 2463375
     info@juwelierpijpers.nl

     Cadeautip!
     Sieraden Geschenkbon

     Aanbieding!
     Nieuwe collectie is binnen!